lauantai 26. kesäkuuta 2010

Bangkok

Bangkok: veneitä, juna, silta, temppeli
Bangkok
Thaimaan pääkaupunki Bangkok on miljoonakaupunki vailla vertaa. Siitä voisi kertoa vaikka sivutolkulla. Jos haluat mennä kaupunkiin, josta löytyy mitä vaan, niin mene Bangkokiin. Sieltä löytyy siis IHAN mitä vaan. Mikään inhimillinen ei ole vierasta.

Lukuisten muiden suurkaupunkien tavoin Bangkokilla on useat kasvot. Näet siellä sen mitä haluat. Kun katsot tarkemmin, näet paljon muutakin.

Keskustan loistohotellit, suuret ostoskeskukset ja tavaratalot vilisevät elämää. Tavaraa on lähes mitä vaan aitoa ja kopioitua. Shoppailijalle Bangkok on suorastaan paratiisi. Kun vaan kaikki mahtuisi matkalaukkuun mukaan.

Kaikkea muutakin on kaupan. Elämyksiä ja palveluja. Mitä vaan saa rahalla. Thaimaalaiset ovat erittäin suvaitsevaisia. Liiankin, sanot varmaan. Sano vaan, asiat ei siitä muutu mihinkään. Moralisointi kannattaa jättää kotiin, miljoonille ihmiskohtaloille et voi mitään. Toimi itse silti omantuntosi mukaan.

Lisää Bangkokista löytyy:
www.thaimaahan.net/bangkok
wikipedia.org/wiki/Bangkok (englanniksi)

Oletko käynyt Bangkokissa? Kommentoi ja kerro kokemuksistasi.

4 kommenttia:

 1. Käyty on. Upea paikka viettää talvilomaa.

  VastaaPoista
 2. Tosi on, Bangkokissa voisi olla vaikka peri kuukautta yhteen menoon eikä tulisi aika pitkäksi.

  VastaaPoista
 3. Joopa joo, Bangkok on loistava elämys, ainakin siellä turistialueilla liikkuville. Hotellit on huippuluokkaa, palvelu pelaa ja asiakas on kuningas. Kaikki on suomalaisittain halpaa, mutta kannattaa pitää mielessä, että esimerkiksi Fendin piraattilaukusta saattaa tullissa mätkähtää sakkoa -jos siitä siis jää kiinni! Mitä moraalittomuuteen tulee, se on mielestäni meidän jokaisen kädessä, eli jos itse havaitset lapsiprostituutiota jne. niin siitä pitää kyllä ilmoittaa poliisille! Kaikki maailman lapset on meidänkin lapsia, perverssit hakeutukoot hoitoon! Aikuiset päättävät itse, mitä kropallaan tekevät, mutta muistakaa silti, että se on useille naisille siellä ainoa mahdollisuus hankkia elanto, tai ne on pakotettu "kadulle". Mitäs, jos kyseessä olisi oma äitisi, sisaresi tai tyttäresi, tuntuisiko erilaiselta...?? Köyhyyttä ja prostituutiota lukuun ottamatta Thaimaa on eksoottisen ihana ja ystävällinen lomaparatiisi, jossa tavallinen suomalaispulliainen voi elää kuin kuninkaallinen.

  VastaaPoista
 4. Bangkok on kuin Lontoon Harrods, eli jollet löydä sieltä etsimääsi, ei sitä todennäköisesti ole myytävänä missään! Mahtava suurkaupunki, hieman meluinen tietysti ja onhan joka kaupungilla omat ongelmansa, ei tartte ajatella edes Suomen rajojen ulkopuolisia kohteita.Bangkok onnistuu yhdistämään maansa historian ja perinteet moderniin elämänmenoon ja huveihin.

  VastaaPoista

Paikkoja ja ihmisiä

Maita ja kaupunkeja joista on omakohtaista kokemusta. Aina kun ehdin, yritän kirjoittaa yhdestä kohteesta tai kokemuksesta. Kommentoikaa lukemaanne ja tuokaa omia kokemuksianne ja näkemyksiänne peliin.