maanantai 10. elokuuta 2009

Lomakohde

Parasta lomakohdetta on vaikea sanoa. Kaikki riippuu kävijän toiveista ja odotuksista. Muutamia hyviä ja monia suorastaan loistavia täältä löytyy. Kommentoi ja kerro mitä mieltä olet itse.

Kerron täällä niistä lomakohteista joissa olen käynyt. Niitä on kertynyt reilun parinkymmenen vuoden aikana suuri määrä. Muutamissa kohteissa on tullut käytyä myös työn merkeissä. Silloin ei usein ollut aikaa tutustua kohteeseen.

Lomamatkoilla olen tietoisesti pyrkinyt välttämään samassa paikassa käymistä liian montaa kertaa. Se on ollut välillä jopa vaikeaa, tietyt paikat kiehtovat niin suuresti, että niissä on pakko poiketa toisenkin kerran.

Kahdesti vierailtuja paikkoja ovat Lontoo, Pariisi ja New York. Vain tuosta jälkimmäisestä ei ole täällä artikkelia. Siis tätä kirjoitettaessa, jos sellainen löytyy, niin olen lisännyt sen jälkeenpäin ja unohtanut päivittää tänne. Siitä voisi joku ystävällisesti muistuttaa, kuten jokaista tämän blogin kirjoitusta voi kommentoida ja lisätä oman kokemukset tai tiedon kohteesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Paikkoja ja ihmisiä

Maita ja kaupunkeja joista on omakohtaista kokemusta. Aina kun ehdin, yritän kirjoittaa yhdestä kohteesta tai kokemuksesta. Kommentoikaa lukemaanne ja tuokaa omia kokemuksianne ja näkemyksiänne peliin.